Torsdag

Har varit ett par sköna dagar på jobbet. Men imorgon blir det massa klippningar.
 
Ikväll har jag mest pratat i telefon, med kungen, mamma, vikki och lina.
Sen har jag börjat fixa med julkorten också. Skriva adresser och så.
Haha, mina julkort kommer vara de som är först framme. Jag vill skicka dem nu, nu, nu!
Nu är det dags att kolla på Fråga Olle.
Mina fina Hyacinter ser lite ledsna ut. Måste fixa en pinne..

Det var jag som slutade lycklig

Jag överlevde promenaden igår. Det regnade och det var kallt. Men då är det ju desto mysigare att gosa ner sig i soffan när man kommer hem.
Somnade för sent och sov till kl 13. Låg i soffan och kollade på tv tills det var dags att lämna lägenheten för att handla mat. Lagade baconröra och sen låg vi i soffan nån timme, innan vi la oss i sängen och somnade.
Vaknade 1 timme senare, låg och höll vikki i handen så min hand hade somnat. Var alldeles för varm också, men det var mysigt. Sen åkte vikki hem.
 
Jag har gjort ansiktsmask och tvättat håret, en lugn härlig dag.
 

Julkotten

Knåpade precis ihop ett julkort. Alla skickar (skickade?) ju julkort man gjort själv med bilder på sina barn.
Så jag tänkte att jag skulle göra ett med mitt!
 
Åh, jag har världens sötaste lilla tomtenisse!
Beställde frimärken också, så att det blir av att jag skickar dem!
 
Snart ska jag bege mig ut i kylan och möta Viktor. Får se om jag överlever, eller blir kastad i strömmen. Händer så mycket skit i denna stad nu för tiden.

Måndag

Har städat och donat hela dagen. Sen nu på kvällen fick jag finbesök av Lina, Krille, Nils, Claes, Hanna och Pålie. Först klippte jag Lina, sen var det julpynterimys.
Min gran, som är den finaste granen i hela världen, är nu uppe och pyntad.
Vi drack glögg & must, åt pepparkakor och julgodis och sånt där som passar in.
Pratade skit och hade det trevligt.
Himla bra kväll!
Fick fina blommor också!

Söndag

Igår blev det en bra kväll. Först klippte Hanna mig, sen skyndade jag hem, duschade och sminkade mig. Lina kom hit, vi lyssnade på musik och hade det bra. Sen gick vi till Hanna och fortsatte ha det bra.
Gick hem till Franko en stund och sen till Värmekyrkan.
Drömde konstiga drömmar i natt. Bland annat att Lina och Bella stack till söderköping utan mig. Vaknade, lite ledsen över detta och kollade klockan. 12.02 kastade mig upp ur sängen och gjorde mig iordning. Så jag hann, och fick följa med.
Så vi åkte genom värsta zombiedimman, kom fram. uträttade stora saker, fyndade loss på dollarstore, handlade på Willys, åt på Frasses. Bäst var när vi gick in i Sörpings "galleria". Helt tom, och konstig. Det tillsammans med zombiedimman utanför gjorde att det blev en kuslig stämning.
 
Nu har jag duschat av mig bakfyllan, gjort inpackning och städat. I afton står pizzabak och bingolottomys på schemat med Lina och Krille. Sen är jag ledig måndag tisdag också. Perfekt!

Fredag

Imorgon är det den 24/11.
Bara en månad kvar till Jul. Sen ytterligare en vecka innan detta året är slut. Jag längtar.
Kollar resor så att huvet snurrar. Som det ser ut nu så blir det slutet av januari. Jättesnart.
Ska lägga fram förslag till chefen imorgon, hoppas på ett enkelt ja och sen boka på måndag.
Krabi eller Phuket är frågan. Samma pris, och inte vet jag vad som är bäst. Googlar man bilder så ser ju allt ut som paradiset.
Blir ju härligt med typ 12h flygresa. De 3h45min det tog till Malta höll ju på att döda mig.
 
 
 

Onsdag

Har haft 2 riktiga klippdagar på jobbet. Idag har jag varit ledig och haft en väldigt mysig dag med Viktor.
Vi hämtade ut hans pass, så nu kan jag börja kolla resor, invänta lönen och sen boka! Hur bra som helst.
Vi gick lite på stan, jag hatade Swedbank som idag vann pris som världens sämsta, åt tacos till lunch, drack monster och hade det mysigt.
 
Jag är ledig imorgon också. Då är tanken att Hanna ska fixa mitt hår eftersom att det inte blev nåt i måndags. Ska sova ut, och kanske städa också. För på måndag är det julpyntarmys hemma hos mig. I helgen blir det Pop Orange. De ska hylla det svenska musikundret. Härligt! Sen en sväng till Söderköping med Lina på söndag.
 
När jag kollade igenom min gamla mobils minneskort hittade jag en gammal bild från när jag var 18-19.
Skönt att jag gjorde mig av med det där långa ostyriga håret!

Söndag.

Hej.
I fredags var det mycket att göra på jobbet, men det var en bra dag ändå. På kvällen kom Vikki hem till mig, jag bjöd på mat och vi kollade på tv. På lördagsmorgonen vaknade jag till & med innan alarmet ringde, men lämnade ändå inte sängen förrän kl 9. Helt fullbokad dag med bara klippningar. Hem, vi lagade tacos, internetshoppade, kollade så mycket bättre och sen Cockpit. Pinsamma film!
 
Idag hade jag storslagna planer, ställde alarm och gick upp och gjorde mig iordning. Vikki var dock trött (tlött) så tillslut blev det att jag la mig i sängen en stund till för lite mys. Sen blev det dock ner på stan, köpa bingolotter och kolla i TGR affären som precis öppnat. Hem och lämna av det vi köpte och sen ta pendeln till Linköping för att gå på Ikea. Köpte doftljus, en Hyacint som jag helt själv lyckades plantera om, och lite annat. Sen hem igen, spela bingo utan att vinna :(

Vikki åkte hem och jag har ritat en tavla. Imorgon blir det jobba och sen kanske fixa håret?
 
 
Sjöng denna fina låt för Vikki när vi skulle sova.

Torsdag

Det är konstigt hur tiden kan gå så snabbt hemma i Skåne om man jämför med här.
Kom hem i tisdagskväll, och gick och la mig typ direkt. Dagen efter var det upp, kaffe och pepparkaksfil till frukost och sen ut i stallet. Tog en ridtur på min kära lilla ponny Diego. Sen lagades det mat, jag fixa mammas hår, klippte kungen och gick med hundar. Sen åkte vi in till stan, köpte världens bästa tvålar på Ö&B och handlade på maxi. Sen hade vi myskväll. Jag var jättetrött, men kunde inte sova så jag låg och läste Sandmannen som jag fick i present av mamma. Vaknade tidigt fastän jag knappt sovit och gick ut för att rida Diego. Har en hemsk träningsvärk nu :S
Sen lagade jag middag och städade. Lyckades bränna mig i munnen med maten så att jag fick en stor blåsa. Tannamagaren (som var på middag hemma hos oss) ville att jag skulle komma med till mottagningen så att han fick skära upp blåsan. Den sprack av sig själv dock, och det smakade äckel. Kungen hade en salva som jag fick dock. En sån som tandläkare bedövar med innan de sprutar. Lyckades bedöva halva munnen med hjälp av den :)
Bästa filen. Helt klart!

Vy från fina älgen diego.
Min svarta hingst och hans gingerkompis.
Bästa tvålarna!

..

Har varit helt hög på koffein idag.
Så jag tror att jag råkat bestämma med en gammal dam att jag (& en kollega) ska komma till deras "dam-möte" och lära dem hur man stylar hår! Haha :D Jag gillar ju iofs gamla damer, och lite välgörenhetsarbete är väl aldrig fel!
 
Annars så djävlas tvättstugan med mig idag också, ena tvättmaskinen är fortfarande sönder. Men jag har iaf lyckats tvätta allt jag tänkte. Nu slår jag in de sista julklapparna och försöka organisera packningen. Dricker lite äppelvin också. Kan behövas, så att jag vågar gå ner och hämta tvätten sen. Fegis.
 
De härliga snickargubbar är nu klara med mitt badrum. De har specialbyggt en tröskel så att det förhoppningsvis inte ska bli fuktskadat igen. Det bästa med att de är klara är helt klart att jag får sova till kl 9 imorgon!

Måndag

Har varit vaken sen 07.25 och ännu har ingea snickargubbar dykt upp. Såklart!
Anade ju iofs att det skulle bli så, men jag gör det bästa av situationen.
Dricker kaffe och så gjorde jag en smoothie. Värsta lyxfrullen! Nästan lika lyxigt som i fredags när jag och vikki gick till donken och åt frukost.
 
Nu kom de bara för det! Härliga karlar :)

Söndag.

Världens lugnaste helg är snart över. Har inte ens haft smink på mig.
Lördagen vaknade jag kl 13, städade lite och fixade. Sen tog jag tåget till Mjölby. Vi kollade Så mycket bättre och tog det lugnt. Idag sov jag till kl 12. Sen var det 4,5h timmes väntan till Vikki kom hem. Kollade på tv, diskade och spelade spel på hans ipad. När han kom hem bäddade jag ner honom i soffan och lät honom sova en timme sen var det dags för bingo. Som vi inte vann något på.
 
Imorgonbitti kommer byggmännen hit igen. det jobbiga är att jag inte riktigt vet när. Så jag får ställa alarmet på 07.30 så att jag inte ligger och sover ifall de kommer. Sen ska jag jobba, ha tvättstugan och packa. Ska snart ner till skåne. Sen spelar Love Antellpå munken på torsdag, så ska försöka se till att vara där då :)
Älskade Evelyne.

Fredag.

Bästa Viktor köpte död kompis åt mig. Jag vart glad! Sen lagades det pannbiff, potatis och sås. Jag har aldrig gjort det innan, men det blev väldigt gott. Vi har också kollat på alla Twilight filmer som gått på tv. Även om jag misstänker att vikki har blundat där han legat bakom mig.
Imorse fick jag gå upp 07.25. Då kom det snickare hem till mig. De skulle fixa mitt badrum. Härliga karlar. Iad den ena, han pratade som Anders från Anders och Måns. Han andra var mest blyg. De ska komma igen på måndag för de hann inte klart idag. Dock hade de köpt ett nytt duschdraperi till mig, eftersom de fick för sig att jag behövde ha 2st. Sött! Viktor fixade pass idag också. Så snart kan jag börja leta resa åt oss. Förhoppningsvis Thailand i ett par veckor. Komma bort och må bra.
Köpte även denna berlock idag. En 7-årig flicka som har en hjärntumör gör dem.
 
Det är fredag kväll, jag har ledig helg. Har läst ut död kompis och har inget mer att göra. Men man kan ju inte sova än. eller?

Onsdag.

Igår efter jobbet stressade jag hem, duschade, städade och stekte kyckling. Stressade för att håret skulle torka innan jag skulle ut i kylan, stressade för att hinna städa innan snickargubbarna skulle komma hem till mig imorgon och stressade för att få genomstekt kyckling innan jag skulle dra.
Men jag hann. Tog tåget till Mjölby och fortsatte matlagningen hemma hos Vikki, så när han kom hem var maten klar. Vikki blev glad, jag är helt klart bäst. (Jag stekte kycklingen hemma för att jag har massa kyckling och snart bara en minifrys igen eftersom min stora fina också dött, så måste göra av med mat)
 
Vi åt och kollade på tv. Väldigt sent föreslog Vikki att vi skulle kolla på Så mycket bättre med Olle Ljungström.
Han var väldigt underhållande. Och jag grät när Magnus Uggla sjöng.
"Imorse" när jag blev väckt sa jag: Nej jag måste göra klart mitt Svenskaprov först! Jag drömde att jag gjorde prov, men eftersom att Viktor väckte mig fick jag nog IG då jag hade många frågor kvar. I förrgår var jag nog i catfight i en dröm, för jag har ett rivmärke i ansiktet. Tokigt.
 
Nu ska jag laga mat och sen kolla Bonde söker fru.

Basen och din hud är allt jag känner

Efter en fullbokad dag på jobbet gick jag hem till Maria för att fixa hennes hår. Fick ett glas rödvin, så mycket för att aldrig mer dricka som jag sa igår ;) Ett barn var vaket och ett sov, men efter bara några klipp så vaknade den lilla pojken och skrek i högan sky. Så jag satt på golvet, drack vin och lekte med den lilla flickan. Tillslut tystna pojken och vi kunde fortsätta. Maria la fram ett förslag som hon tyckte va helt fantastiskt, att jag och Viktor ska sitta barnvakt nån kväll om hon vill roa sig. Nja, jag kan ju inget om barn. Jag tror att det är en väldigt dålig ide. Men hon är stensäker på att det kommer att gå bra. Haha, hon måste missat att jag inte är världens mest barnglada tjej.
Till slut fick jag iaf gå hem varm och rosig om kinderna efter vinet.
Hemma kom jag på att jag lovat mig själv att städa, Så jag började rensa i hallen. Bort med allt som inte hör vintern till. Fast då kom jag ju på att jag inte har nån frukost till imorgon, så då gick jag och handla.
Gjorde mig en smoothie, och nu har jag såklart glömt bort att jag skulle städa. Typiskt mig.
Äsch, jag slår in lite julklappar istället, och lyssnar på DENNA låten.

Måndag.

Helgen är typ slut nu. Jag också.
Igår var det fest. Tog på mig min nya klänning och lösögonfransar sen tog vi spårvagnen hem till Nils.
Lugnt och skönt. Sen blev det trappan. Jag & Ullis spelade rundpingis och var grymma.
Sen gick det utför, Vikki köpte en shot till mig, vilket jag egentligen inte alls behövde. Men sen fick han ju ta konsekvensen för det också och ta hand om mig. Men det gjorde han jättebra. Tände ljus och gav mig massage. Tyvärr tappade han sin mobil, jag brukar alltid ha den i min väska men inte denna gången så klart.
 
Dock fick jag nytt hopp om mänskligheten imorse när min mobil ringde och en kille berätta att han hittat mobilen. Så vi fick asa oss upp och gå och hämta den. Sen har vi mest legat sked i soffan, spelat bingo och myst.
 
Skrev detta igår med missade visst att trycka på publicera.

Vi dansar bättre utan kläder, så äre så äre så äre!

Mina två dagars ledighet är snart över. Har haft det fint hemma hos Viktor, det är som semester att vara där.
Enda "ansträngade" jag gjorde var att jag handlade på Willys och på systemet och bar det hela vägen hem. Vikki jobbade så jag fick bära allt det tunga själv.
Annars har jag fått massage, druckit julmust & te och vikki har lagat mat åt mig. Läste ut boken medan han låg och sov i min famn. Blir en lång väntan på nästa femtio nyanser.
Idag vaknade jag kl 11, duschade drack cider och kollade på tv. Sen sminkade jag mig. Vikki kom hem, vi åt och drack sen tog vi pendeln till Norrköping. Hem till mig och sen till Scandia Teatern.

Det var en mycket bra spelning. Mest nya låtar, Korallreven & Vintergatan, en helt ny låt och några gamla, Stjärnfallet.
Sen följde jag Vikki till station och nu är jag trött och borde sova.

RSS 2.0