Söndag

Jag har nu 2 dagar i rad lyckats ta mig upp 15min tidigare för att hinna dricka kaffe. Lätt värt!
På vägen till jobbet mötte jag finska tanten, va tvungen att ta av hörurarna och lyssna vad hon hade att säga, alltid lika spännande! Det var nåt om tvålar, bilar och nån ryss. Sen sa hon att mitt hår var vackert, att  jag var vacker, och att det kom från hjärtat. Hon sa även att hon ville krama mig men inte skulle göra det. Haha! Himla härlig kvinna! Sen gick hon vidare till att ge mig "nyårstips" Ingen skumpa! Och ingen öl! Ska du dricka vin så bara ett halvt glas, det räcker. Och drick vatten! Jag tackade för tipsen och önskade henne en trevlig dag, och ett gott nytt år. Hon såg lycklig ut.
 
Fullbokad dag på jobbet. kom på när magen började kurra att jag inte ätit. Men nu är jag hemma och nyduschad. Målat naglarna och haft inpackning. Är det nyår så är det, då ska man vara fin, även om man inte ska festa :) Ska ta tåget hem till Vikki sen. Mys!
 
Hela syskonligan
 
Mitt och Vikkis mysiga krypin under julen
 
 
 
Ingen kan njuta så mycket av livet som den hunden!

Lördag

Blev en väldigt lugn skön dag på jobbet. Perfekt såhär inför nyår. Hoppas på en likadan imorgon!
Chefen var väldigt avis på mina hörlurar som jag fick av Vikki.
Kan jag förstå, för de är finast, och bra ljud! Nu kommer jag väl aldrig mer kunna köpa hörlurar på Classes för 50kr :)
 
Nästa helg ska jag och Lina till Söderköping och köpa tyg! Jag är jättepepp! Vill lära mig att sy t-shirts, och sen lovade jag bror min att försöka lära mig att sy flugor. Så ringde honom innan och kollade vilka färger han gillade. Hoppas att jag inte är helt tappad utan kommer ihåg lite från syslöjden i mellanstadiet.

Bäbis fick bada och klippa klorna ikväll också. Hon har nog aldrig varit så duktig, gick jättesnabbt!
 
Awwwe!

fredag

Åhå, idag kom min underbart fina kaffekokare <3
Tror nog att det var kärlek vid första ögonkastet!
Fast innan jag fick packa upp den var jag tvungen att gå och fixa hår, fick också ett glas vin, och kände mig lite glad.
Sen att man håller på att ramla var 5e meter är ju en annan sak. Jävla skitvinter. Men på måndag är det nyårsafton, snart 2013. Äntligen är detta året slut, som jag har längtat.
Sen är det ju typ 62 dagar kvar till Thailand. Det är ju lite fint!
 

onsdag

Igår när jag bläddrade i Kvällsposten såg jag nån artikel om mellandagsrea.
Clas Ohlson hade rea på en himla fin kaffekokare. istället för 1399kr kostade den 499kr.
Så jag tyckte att det vore en bra sak att investera i, då min är så himla tråkig. När den dessutom fanns i rött var det ju inte mycket att orda om!
 
Sov sämst i natt, så är helt slut nu. Måste se Bonde söker fru dock. Och sen skölja ur inpackningen. Sen blir det läggdags, fast i vanlig ordning blir jag väl pigg tills det är dags att sova.
Såg lite på Toy Story 3 innan, och grät till & med en skvätt.
 
Och så lyssnar jag på Tegan & Sara.
 
Det borde du också göra

<3

Jag har haft en helt underbar jul, som ni förmodligen också har.
Började med en nästan fullbokad söndag på jobbet, med lite psykisk stress. Sen stressa till pendeltåget, som var i tid<3
Så jag var i mjölby i god tid, var hemma hos vikki en stund, drack monster och spelade spel på ipaden.
Vårt tåg var dock lite sent, men iväg kom vi tillslut, och efter en ytterligare försening landade vi i hässleholm typ 50min försent. Åt pizza och gick sen upp på kungens kontor där vi skulle få sova.
De hade startat värmen lite försent, så vi fick krypa ihop  den uppblåsbara sängen för att hålla värmen.
På morgonen vaknade jag av att jag i princip låg på golvet, så då tröttnade jag på att sova. Vikki följde med för att dela en dusch och sen äta pepparkaksfil och dricka kaffe.
Sen fortsatte julafton så som den ska.
Fick massa fina presenter, bland annat en symaskin!  Så nu jäkla ska jag och Lina ha syjuntor! :)
Efter julklapparna blev det julbord med godaste potatisen, sen höll jag och vikki på att somna i soffan när vi kollade på Svensson Svensson. Tillslut stapplade vi upp till vårt mysiga boende och kröp ner i sängen. Mysig jul helt enkelt.
Imorse när alarmet ringde var det inte lika kul dock, Vikki skulle jobba så han fick åka ett tidigt tåg.
Hem, dricka kaffe och sen hem till pappa och fira lite jul. Sen klippte jag kungen och Emil.
Tillslut var det hemfärd även för mig.
Nu ska jag packa upp mina julklappar. Bästa!
julfirarna <3

Fredag

Fastän att jag sovit hur mycket som helst i natt var jag ändå trött idag.
Förkylningen gjorde mig slö och hes. Men jag överlevde den fullbokade dagen bra ändå, fastän att en färgning avbokade så att jag fick stå och klippa hela eftermiddagen.
Att sluta kl 20 var väl heller inte så kul. Inte precis så att man får ut så mkt av kvällen då.
Fick iaf 100kr dricks av en kund idag, det satt ju fint!
 
Har städat köket och tänkte lyxa med att tvätta håret nu. Imorgon blir det jobb 10-18, sen ska jag klippa efter också. Och packa! blä, jag orkar inte.
 

torsdag

Jag hann typ allt jag skulle igår. Sen packade jag ihop alldeles för mkt saker och började asa dem mot spårvagnen. Handtaget på en påse gick ju sönder direkt. Helvete.
När jag äntligen satt på tåget var jag helt slut. Var nog inte så frisk som jag trodde.
Men det värsta var att ta sig från stationen och hem till Vikki. Det är inte långt, men mina armar var spagetti, så det var hemsk vandring.
När jag kom fram fixade jag iordning och tände massa ljus. Blev väldigt mysigt.
Vi öppna julklappar och kollade på så mkt bättre, sen somnade jag som en stock. Idag sov vi länge, sen när jag väl var vaken blev jag så trött att jag la mig i sängen igen. När vikki åkte till jobbet så somnade jag stenhårt. Lyckades ta mig till tåget, och somnade flera gånger igen. Vikki väckte mig via sms precis när tåget nådde norrpan. Tur.
Nu är jag jättetrött och funderar på att somna på soffan.

Onsdag

Idag mår jag faktiskt bättre! underbart.
Har haft tvättstugan och fixat lite hemma.
Mötte Prinsen på stan en sväng också.
Nu ska jag fixa massa saker jättefort och sen åka till Mjölby. Jag och Viktor ska fira vår jul idag, så jag ska åka dit tidigare och göra mysigt innan han kommer hem från jobbet.
Vi ska ju fira jul på julafton också, men vi byter de flesta julklapparna idag så att vi slipper asa dem fram och tillbaka :)
Kommer bli en fin kväll gissar jag på! ;)

Tisdag.

Jag har gått och blivit sjuk. Tror det beror på andra som varit sjuka på jobbet + att vi var ute och svirade i lördags. Det var ju julbord då, riktigt trevligt. Och alla var fulla och glada. I söndags var jag inte lika glad. Men jag lyckades ta mig ner på staden för att köpa lite julklappar.
Sen hade jag bingomys med prinsen Nils.
Igår var det jobb, sen kom Vikki hit. Vi gick på stan som denna vecka är öppen till 20. Jag köpte spel till wii som vi sen spelade. Jag började sen må lite dåligt, snorig som en dagisklass och ont i kroppen. Lite febrig också. Det resulterade i att jag sov sämst. Nös halva natten och snorade. Evelyne leve till råga på allt rövare och busade runt. Rackarunge!
Idag var jag mer död än levande. Men jag asade mig till jobbet och genomled en fullbokad dag. Men nu är jag ju ledig onsdag, torsdag. Sen ska jag jobba fram till söndag. Därefter tar jag med mig Vikki hem till skåne och firar jul med alla de där härliga människorna som även kallas min familj.
 
Igår fick jag en liten ängel i glas av en kund. "För jag tycker att du är en ängel"

och "Du är en av de härligaste och roligaste människorna jag träffat i år"

Vilken härlig kvinna!

Du tände mig.

Just nu är detta min nya favoritlåt!
Så himla härlig!

Igår blev det Tacomys med Vikki efter jobbet. Fast innan vi åt fick jag klippa honom. Var väldigt längesen. Sen fick jag presenten också. Bästa!
Han är för bra ibland, den där Vikki.

Imorgon blir det jobb, jag har lagat matlådor till mig och Cornelia. Sen är jag näst intill fullbokad. Men bara med stammisar så det är härligt. Det blir julbord imorgon också. Så måste packa ihop alla saker för vi ska göra oss iordning på salongen. Blir nog en trevlig afton. Hoppas jag mår tillräckligt bra för att ränna på stan på söndag!

Onsdag

Ikväll har jag haft besök av Lina.
Hon ville bli blond. Så massa slingor och lite sunlight senare var det "nae, alltså.. det är ju inte så stor skillnad". Fast det var det. Jag skojade bara och Lina tjuvtitta på håret.
Fast Krille säger att hon inte alls är blond. Men killar kan inte sånt.
 
Imorgon kommer bästa vikki hit. Då blir det mys, och kanske får jag presenten han köpt. Den som inte är en julklapp. Spännande värre!
 
Jag har pysslat ihop en Apelsin med Nejlikor. Luktar helt underbart!
 

Tisdag

Hej. Jag har haft fullt upp senaste dagarna.
Jobbade ju 6 dagar förra veckan. Sen kommer jag knappt ihåg vad jag mer hann göra.
Vikki kom hit i fredags, jag jobbade hela helgen, sen var det mys. I söndags stressade jag hem efter jobbet, packade och tog tåget till mjölby. Vi spelade bingolotto, så klart. Kollade på tv, jag hjälpte vikki att slå in julklappar och så tog vi en kall kvällspromenad i ett tyst, snöande Mjölby. Jag fångade snöflingor i munnen och lekte barn. I måndags vaknade jag redan kl 9 av att mina axlar gjorde ont. Såg till att väcka Vikki och somnade sen om. Vid 11 var det uppstigning, fick frukost och chailatte. Sen tog jag tåget till Skåneland.
Lunchade med Kungen och Saga, sen fixade vi ett par julklappar. Sen åka hem och fick träffa pojkarna som de tar hand om. Mamma behövde fixa saker så jag blev lämnad som barnvakt. HUA! Men eftersom Vikki var världens snällaste och lånade ut sin ipad till mig gick det bra. Satt och passade pojkarna så att de turades om och inte började slåss. Gick riktigt bra.
Idag väcktes jag ganska tidigt, drack kaffe och fick kolla på Spy Kids 3 med barnen. Sen åkte vi till Tannamagaren och fick våra tänder fixade.
Hjälpte mamma med att internetshoppa ett par julklappar också.
Nu är jag hemma iaf, fick höra av mamma att pojkarna saknade mig. HEHEEH jag är bäst.
 
Har massa saker jag borde göra, men det struntar jag i.

Torsdag

I natt sov jag inget vidare.
Den enkla anledningen är att då min lägenhet blivit för kall för Evelyne, fick hon flytta in med mig o sovrummet. Startade igång ett extra element så att det blev varmt och mysigt.

Men den lilla skitungen gick helt bananas! Började kraffsa på allt hon hittade så att jag fick gå upp och plocka undan det hon kraffsa på. Tillslut fanns det inte så mycket kvar, då började hon äta. Och smaskar gör hon ju.
Tillslut somnade jag, och imorse letade jag upp Eve som bestämt sig för att flytta in under soffan.
 
Ikväll var det julklappsafton på stan, så efter att jag slutat kl 19 så flängde jag runt på stan med Prins Nils. Shoppade lite och åt på Tacobar.

Idag fixade jag även håret på Pålie. På söndag flyttar hon till Malta. Himla sorgligt! :(

Show me your teeth.

Blä vilken pissdag. Har varit bitter över min tand hela dagen, det har snöat massor. Och bara det kan ju göra vem som helst bitter.
Sov dåligt i natt och drömde att jag var... GRAVID! Givetvis upptäcktes detta när det var så långt gånget att man inte fick göra abort, för då sa magen KABOOOM!!! och blev jättestor. Vaknade helt panikslagen och kände på magen så att det inte var sant. Hehe
 
Nästa vecka blir det iaf en snabb tur till Skåne för att fixa tanden. Jäkla farande.
Sådär ser det ut, och det vägrar jag gå med på. Ska ha mina raka fina tänder, så det så.

Helvete.

Nä, jag tar tillbaka det där med att allt är så himla bra.
Innan när vi åt, bet jag i gaffeln, och nu upptäckte jag att det saknas en flisa av min tand :(
Mina fina, raka tänder. Helvete också.
 
Ska ringa mamma och berätta det hemska imorgon.
PLUS: Jag fick veta i lördags att ingen i min familj behöver betala hos tandläkaren, för att Kungen är hans revisor.
MINUS: Tannamagaren är utomlands över jul. Vad göra nu då? En blixtvisit hem till skåne innan jul? eller är det inte så farligt att gå med det ett tag?
 
Nu tänker jag rulla ihop mig i fosterställning i sängen och sörja min inte längre lika perfekta tand.

Måndag.

Allt är så himla bra.
I lördags efter en bra dag på jobbet så bokade nämligen jag och Vikki biljetter till Thailand.
Det blir av, vi ska dit. 14dagar i solen, bara vi. Jag längtar! 3 månader kvar, eller 1/4 år som Vikki säger.
Men nu när det är bokat får man börja längta.
Annars har det varit lugna dagar, bortsett från arbetsdagarna som har varit fullbokade.
Idag var jag ledig, och vi sov länge. Tog oss ner på stan, jag köpte nässpray. Sen lagade jag fyllt fransbröd.
La mig i sängen och skulle "bara vila ögonen", men vi somnade såklart, och jag drömde att jag hade en häst i lägenheten. En stor isabellfärgad häst.
Hoppas jag kan somna i natt, för imorgon inleds 6 dagars arbete i rad. Heja mig.

RSS 2.0