Torsdag.

Jag har blivit sjuk. Tycker oändligt synd om mig själv.
Ska fortsätta ligga nerbäddad i soffan och hoppas att det går över så att jag kan jobba imorgon.

Onsdag.

Jag har tillbringat kvällen med något så spännande som tvättstugan och städning.
Tänkte först smita ifrån genom att gå till gymmet, men slängde ju in träningskläderna i tvättmaskinen på lunchen så det funkade inte.
Men bra ändå, för jag har lovat mig själv att storstäda och rensa hela lägenheten innan Thailand.
Rensade lite i garderoben och fick äntligen tummarna ur och bytte resten av galgarna.
Men det är ju måna utrymmen kvar att rensa. Usch, jag blir trött av bara tanken på det.
 
Tog nässpray nyss också, efter att ha varit fri från beroendet i 1månad. Haha, nu kommer jag väl fastna igen.

Tisdag

I söndags efter jobbet så solade jag. Inte så att jag börjar bli brun, men jag börjar iaf se mänsklig ut!
Sen satt jag och försökte sy. Men det slutade bara med att jag blev arg för att tvillingnål är djävulens påfund. Mötte Vikki på stationen, vi åt på Max, kollade fråga Olle reprisen, jag hittade fina Batmanskor jag ville köpa och sen mitt i natten kollade vi på Hotell Transylvanien. Så himla rolig!
I måndags tog vi sovmorgon till klockan 2. Sen gick vi på stan utan att köpa något. Dagens bästa var att vi bokade hotell i Thailand! Det ligger 10min från stranden, har takterass med liten pool och såg mysigt ut. Blir nog bra! Sen lagades det mat och så kollade vi på Top Model.
Imorse var jag tvungen att gå upp tidigt för att ta p-spruta. Opeppt.
Sen fick jag klippa hela dagen på jobbet. Kom hem och sydde. Så nu är min första t-shirt klaaaar! WIHO!
Sydde dock utan tvillingnåls-fanskapet. Och lyckades få på ärmar och allt! Lycka! <3
Och idag är det bara 30dagar till avfärd. Tiden går fort.

Lördag

Fullbokad dag på jobbet, såklart.
Efter gick jag hem, duschade, bytte om, packade ihop sysaker och gick hem till Lina.
Blev bjuden på kyckling tacos, och sen sydde vi lite. Men jag är ju ett klantarsle, så jag hade glömt t-shirt armarna hemma. = Ingen klar t-shirt. SUG!
Sen spelade vi tv-spel. Jag var ganska dålig, och Lina blev arg och skällde på mig.

Gick hem genom ett mörkt Peking, fullt av läskiga typer. En bil som saktade in, vevade ner rutan och ropa efter mig, och sen mötte jag 2 killar som försökte prata med mig.
Jag vill inte prata. Jag hatar människor. Iaf när jag är ute och går i mörkret och man vet att massa fulla människor är i rörelse.
 
Imorgon ska det jobbas, sen solas, städas och kanske försöka sy lite.

Torsdag.

Jag lyckades ta mig till gymmet idag också. Heja mig. Så, efter en lång varm dusch blev det smoothie och vindruvor. Smoothien är lätt den bästa belöningen efter att ha varit på gymmet! Och så får man känna sig duktig också ju.
Nu är det fråga Olle, sen borde jag försöka sova, det är ju löning imorgon och redan fullbokat, men jag kommer nog inte i säng förrän efter 12 som vanligt.

Onsdag.

Beroende på lite saker så är det faktiskt förvånandsvärt mycket att göra på jobbet, såhär i januari innan lön.
Hade två färgningar på eftermiddagen, så dagen gick ändå lätt.
Efter jobbet tvingade jag mig till gymmet. Spenderade en timme där med svetten rinnandes. Sen gick jag hem, nöjd med mig själv. Duschade och gjorde godaste smoothien och äter granatäpple. Vilket kan vara det svåraste som finns att äta. Sniglar kanske är svårare, men det tänker jag inte testa.

Annars spenderas dagarna mest med att drömma mig bort till thailand. 14 dagar i värme. 14 dagars sovmorgon, 14 dagars lyx, 14 dagar med Viktor.  Jo, man kan säga att jag längtar.
Bara 36 dagar till avfärd.

Tisdag

Min tredagars ledighet är snart slut.
Har hunnit med en hejdå middag för Hanna i lördags. God mat och lite dricka på det. Sen kom Vikki till stan, vi drack lite till och slog sen till på en utgång. I söndags gick vi på stan, jag impulsköpte snyggaste skorna. Sen tog vi tåget till Mjölby. Där tillbringade jag sen dagarna fram tills ikväll. Såg på tv, sov, hade det mysigt, och vilade ut. Vi gick och solade och jag lyckades bränna mig, fast bara lite så det är ingen fara. Idag tvingade jag mig upp ur sängen för att städa och diska innan Vikki kom hem. Hemmafrun!
 
Har nog bestämt vilket hotell som ska bokas också. Men väntar tills i helgen.
Emil fick paketet med flugorna och var mycket glad för dem. Härligt. Ikväll har jag också, helt utan hjälp lyckats sy ihop ett par mjukisbyxor. Ska bara sy mudd på dem också, sen är de klara :)
 

Torsdag.

Har varit en bra dag på jobbet. Roligt att göra make overs på folk! :)

Efter jobbet gick jag och solade, nån dålig människa hade gjort så att en sedel fastnat i sedelautomaten så jag fick skrammla ihop de mynt jag hade och ta en snabbsolning.
Köpte vindruvor på vägen hem, och sen satte jag igång att sy klart en fluga och sen göra en till. Nu ska jag bara sy näsdukarna och sen posta paketet till lillebror och hoppas att han tycker flugorna är fina.
Han har inte fått veta färgerna än, roligast om det är en överraskning!

Nu är det fråga olle. Helt galet.

Onsdag

I måndags efter jobbet fick jag håret permanentat. känns helt underbart. Fast nu måste jag ju färga håret också. Men det får bli ett senare problem.
Efter vi va klara på salongen kom Vikki hem till mig, vi tog det lugnt och kollade på tv.
Vaknade vid 12 igår och kollade ut genom fönstret. Snökaoz. Tvingade upp vikki ur sängen, så drack vi kaffe och gjorde oss iordning. Gick till tygaffären och handlade lite och sen var det dags för det vi båda fasat för...

Vaccination!
Usch. Jag är väldigt mesig när det kommer till sprutor. Och så även denna gång. Även fast vikki höll mig i handen så lämnade några tårar ögonen. Sen började jag skratta när jag insåg att sticket inte kändes. Fast det gjorde ju ont sen när hon sprutat in massa vätska :( Om en månad är det dags för spruta två. Bajs.
 
På kvällen åkte Vikki hem, och Lina kom hit för att hålla sykurs för mig. Sydde flugor till bror min. De vart fina.

Nu ska jag byta om och tvinga mig själv att gå till gymmet fastän att jag nästan gäspar käken ur led. Heja mig.

Lördag.

 Det är lördag, och det är poporange. Fast jag är inte där, nej.

Men jag har jobbat, blev massa att göra efter ett par lugna timmar på morgonen. Sen gick jag hem. Va lite opepp, men åt en power bar, som jag gjorde själv igår och gick till gymmet. Tänkte börja lite lugnt, men spenderade iaf en timme där. Om jag inte har träningsvärk imorgon kommer jag att vara väldigt besviken!
Tog en lång varm dusch, och har sen suttit med inpacking i håret och ansiktsmask och läst.
Hello Kitty måste dö. Kanske den mest skruvade bok jag någonsin läst! Mödomshinnor, mord, kinesisk kultur, rohypnol, horor, jobba jobba jobba - allt i en salig blandning. Men den var underhållande.
Nu ska jag dricka lite mer fläderdryck, kanske städa garderoben och sen duscha av mig inpackningarna.
Imorgon blir det jobb igen.
 
Och en timme senare har jag nu rensat och sorterat upp garderoben, dammsugat och moppat golvet i den och i hallen, storstädat badrummet, men sen när jag kom på mig själv med att svintoskrubba en bakplåt, ja.. då tyckte jag att det var dags att ge upp!

Fredag

Jag lever!
I tisdags började Lina på det stora uppdraget att lära mig sy. En t-shirt började vi med. Det visade sig att även om jag inte suttit vid en symanskin sen i mellanstadiet så var jag inte helt tappad. (Iaf enligt mig själv)
Sen åkte jag hem till Vikki och sov där, hem igen dagen efter och sydde ihop en t-shirt till. Helt själv! Kände mig väldigt duktig. Solade också, lika bra så att jag inte bränner ihjäl mig när vi åker till Thilandet.
Sen tog jag sista tåget hem till Vikki igen. Han jobbade till 02, och jag var nästan vaken när han kom hem. Vi satte in mina julklappspengar på hans konto, då handelsbanken är bättre än Swedbank och tar emot kontanter. Det var en kall promenad dit. Sen gick vi hem, bäddade ner oss i sängen, och somnade. Att det alltid är så mycket skönare när man bäddar ner sig mitt på dagen!
Sen klippte jag hans pappa och så tog vi tåget till Peking. Åt goda baguetter och kollade på Ted.
Evelyne var vild i natt och kraffsade under sängen, så jag fick sova dåligt.
Men idag var en bra dag på jobbet, jag hade sen lunch, och hittade ett fluffigt tyg som jag ska sy mjukisbyxor av! Förnyade även mitt gymkort. Heja mig!

Lina-Drunk girls know that love is an austronaut

När man börjar jobba senare på dagen är det lättare att gå ut på morgonpowerwalk. Fast när man tittar ut genom fönstret och ser att det faller snö som börjat lägga sig dämpas motivationen.. Tur att man i dessa lägen har ett gymkort! Så istället slänger jag i mig lite frukost i lugn och ro, drar till simhallen och sedan direkt till jobbet!

Söndag

Jag har haf en väldig bra ledig helg.
Tacomys i fredags, och sen ställa alarm till lördagen. Vi åkte till Söderköping för att kolla tyg. Gjorde av med massa pengar men fick med mig fina tyg hem, till t-shirts och flugor.
Sen var vi på Dollarstore, och blev lyckliga över att de sålde sånadär tabletter som färgar toalettvattnet. Gladast var Vikki. Vi svängde in på Hageby Centrum påvägen hem. Köpte kattmat till Evelyne och såg en nakenråtta som var helhäftig. Jag tänkte köpa henne i present till Lina och döpa henne till Skrynklis. Systembolaget och sen hem för att se finalmatchen. Jag googlade mest tyg och läste dock.

På kvällen kom det fint folk hit, sen gick vi till K7 för att sprätta loss. Jag och bella var Pretty Women i peruker. Sen blev det att köpa kebab som vi åt medan det var The Hills have eyes på tv.

Idag var vi väldigt effektiva. Hjälptes åt att plocka iordning och diska. Hade tvättstugan, pantade, slängde glasflaskor och lagade mat. Nu är jag väldigt trött, men jag borde ta tag i att sortera upp tvätten innan jag får sova.
 

Lina-4/1-13

Tar stavarna och beger sig till simhallen!

Fredag

Har varit vaken sen kl 8 då en viss liten igelkott tyckte att livet var lajbans och kraffsade på allt hon hittade.
Hon har fortfarande inte gått och lagt sig utan springer runt i rummet som en liten rally-kotte. Springer över mina fötter, försöker ta sig in på ställen hon inte får vara och vägrar att gå och lägga sig.

Livet är jobbigt som mamma!

Lina-Insikten

Idag tvingade jag mig ut på powerwalk med Frida och verkligen kände hur sjuuukt dålig kondition jag har! Tur att jag börjat göra nåt åt det då;) Tog trapporna hela dagen, det kändes det med! Imorgon ska jag hitta motivationen att fortsätta bara!

Torsdag.

Lina är tillbaka! YEEEEY!
Vi har denna afton varit duktiga. Var minsann ute och gick, trots att det inte är vidare varmt, och snorhalt! Men det gick bra, jag ramlade inte. Och halkade bara sådär Bambi-aktigt ett par gånger.
Råkade även beställa en himla massa böcker idag. 8 stycken! Tanken är att jag ska hålla mig ifrån att läsa ut alla och ha dem med till Thailand. Det kommer bli låååånga flygresor, och jag kommer vara rastlös!
 
Imorgon kör vi sista arbetsdagen för denna veckan, sen ska vi nog ut och sprätta på lördag också. Härligt!

Lina-Börjar om!

Tillbaka på bloggen!

Tänkte väl egentligen mest att jag skulle försöka föra någon sorts dagbok över träningen som jag ska komma igång med. Göra något för att hålla inspirationen uppe! Jag har inte avgett några nyårslöften, för dom håller man ändå aldrig. Däremot skaffade jag gymkort för någon månad sedan och har sedan dess lovat mig själv några saker:
*Gå ner i vikt (10 kg till juli, gott om tid att nå målet!)
*Inte köpa nya kläder förrän jag gjort det (det kommer nog bli svårast...)

Därför försöker jag nu äta upp all julchoklad för att bli av med den, kan verkligen inte kasta sånt som går att äta ju! Imorgon är det tvätt (ta trapporna istället för hissen så långt det är möjligt med tvättkorgen) och på kvällen en powerwalk med Frida!

2013

Blev nog bästa nyårsafton man kunde tänka sig.
Kom hem till Vikki vid midnatt i söndags, han kom hem från jobbet och vi var vakna lite för länge.
Tvingade upp honom vid 11 för att rättvända dygnet. Vi gjorde oss i ordning och gick till Coop för att handla till nyårsmiddagen. Vikki spela lite fifa, jag spela på ipaden. Sen lagades det mat. Fläskfile i sås med klyftpotatis, sallad och lökringar. Det var så himla gott så det fanns inte! Jag var dödligt stolt över att ha lyckats göra sådär god sås som bara mamma och mormor kan göra!
Sen spelade vi Bingolotto, och vann inget fastän vi hade dubbellott och hoppades på att bli rika.
Kollade på Grabben i graven bredvid, och hade det mysigt. Vid kl 00 gick vi ut, nyårspussades och blev sura när vi såg en såndär kinesisk lykta i luften, då vi försökt tidigare men inte fått fyr på den. (det blåste och regnade då). Men vi gjorde ett nytt försök och lyckades. Väldigt stolta över oss själva. Så vi bidrog till nyårsfirandet med 3 lyktor, utan att elda upp nåt!

Nyårsdagen skulle Vikki jobba tidigt, jag vakna knappt av alarmet, har ett svagt minne av att tv:n va på. Sen sov jag stenhårt till kl 14. Gick upp, städade lite, diskade, spelade spel på ipaden och duschade. Sen bäddade jag ner mig i sängen igen, och där låg jag när han kom hem. Vi hjälptes åt att städa hallen, åt mat och tillslut tog jag tåget hem.

Nu är det nytt år, 2013. Ska bli mycket bättre än 2012 efter vad jag har hört.


RSS 2.0