I need the song started over, your crying made me miss my favorite part.

Äntligen! 7e dagen är över och jag är nu ledig onsdag och torsdag. Pepp som få!
Ska fira genom att åka hem till Vikki så att han får ta hand om mig lite. Har stressat hem efter jobbet, duschat, packat och diskat. Packar med femtio nyanser av mörker, så det blir att läsa snuskbok på tåget ;)
 
Hägg mådde dåligt idag och gick hem, så det blev en hel del klippningar idag också. Ska bli himla skönt att få vila axlarna lite.

Goodbye to sleep..

 
Jag är trött som döden, men kommer vara vaken alldeles för länge och läsa.
Imorgon jobbar jag 7e dagen, sen ska jag vara ledigast i hela världen!

Söndag.

Idag var det en jätteskön dag på jobbet. Men man märker nu att det känns att man jobbar 2 timmar längre. Men hade två färgningar så dagens timmar gick fort.
Efter jobbet handlade jag, och sen kom Hanna hem till mig. Vi gjorde pizza, drack julmust, och spelade bingo utan att vinna. Sen kollade vi på Vi på Saltkråkan och skrattade massor.
När Hanna skulle gå hem packade jag på henne mössa, halsduk och vantar så hon inte skulle frysa ihjäl. Det har verkligen blivit kallt ute!

Sen pratade jag massa med mamma i telefon, lärde henne bland annat hur man betalar räkningar via internet. Nu har jag tagit en varm dusch och ska strax gå och lägga mig. Det bästa med mitt lilla badrum är att om man duschar jättevarmt så förvandlas det snabbt till en liten ångbastu. Härligt!
 
Imorgon är det upp extra tidigt som gäller och sen blir det arbetsdag 6. Heja mig.

Lördag

Ikväll firar alla Halloween. Dvs typ alla tjejer klär sig så slampigt som de kan! ;)
Jag har firat genom att färga Amandas hår. Nu ska jag och lilla bäbisen Evelyne bäddat ner oss i soffan. Det blir film :) Dark Shadows tror jag allt.
 
Nästa Halloween hoppas jag att jag får klä ut mig, blir svårt att slå Shuffleboten dock!

Fredag.

Lönefredagen är över och 3 av 7 dagar i sträck är jobbade. Men lönelördag väntar imorgon, så istället för att vara på Halloweenkalas är jag hemma. Har lagat mat, fixat lite, druckit pucko och legat under min mysiga filt och kollat på Vi på Saltkråkan. Lite ljus tända också. Skönt.
Imorgon efter jobbet ska jag fixa AmandaPandas hår. Så lägger på en sisådär 3 timmars arbete till. Men då får jag söndagen fri efter jag jobbat. Då blir det bingomys med Hanna. Jobb jobb jobb.
 
 

Jag saknar ingenting, eller jo. Jag saknar dig.


Jag skulle egentligen vara i Nottingham nu. Vad hände? Jag har bara varit och hälsat på älskade Emmie och David en gång i år! :( I februari dessutom, evigheter sen!
Ikväll hade jag lovat att vara där, både lovat dem och lovat Bowling for soup. Hängt runt på rock city och varit kick ass. Torsdag och allt, 2 för 1 i baren. Istället sitter jag hemma och är bitter. Hoppas verkligen jag tar mig till Thailand i början av nästa år så att jag inte stod över en Englandsresa i onödan!

Onsdag

Igår hade jag väldigt ont i magen. Det slutade med att jag kräktes. Imorse när jag vaknade mådde jag illa, bestämde mig för att äta frukost och se om det släppte innan jag bestämde om jag skulle jobba eller inte.. Men precis när jag ska börja äta så får jag ett sms av Hägg som va sjuk. Så det var bara att bita ihop, illamående eller inte och gå till jobbet. Tur det, eftersom det sen visade sig att en tjej till var sjuk.
Mådde illa hela dagen, köpte en sallad men kunde bara äta några tuggor.
Dessutom fick jag jobba över 40min för att en kund hade bokat fel. men men..
 
Gick till coop efter jobbet för att köpa satsumas och julmust, det är jag värd. Såg en gammal man tappa sin plånbok, så jag gick ikapp honom och gav tillbaka den. Han vart väldigt glad!
Så det tillsammans med att jag jobbat när jag mått dåligt måste ju bygga på karmakontot!
 
Synd då att det var nåt fel på tvättmaskinen så att tvätten var dyngsur och inte ren. Bara att starta om i den andra maskinen. Lär bli torrt till imorgonbitti nångång ^^

Tisdag.

Har varit med Viktor sen i fredags. Vi har kollat på filmer, gjort en väldigt god och väldigt stark pizza, spelat bingo och haft det bra. Jag jobbade hela helgen, så efter jobbet i söndags åkte jag till Mjölby. Vi vann ju inget på bingolotto. men men.. Vikki jobbade i måndags och jag hade sovmorgon. På kvällen åkte vi till Norrpan igen. Idag sov vi ut, när vi till slut lämna sängen gick vi ner på stan. Köpte doftljus på lagerhaus som luktar pepparkaka, och ett som luktar vanilj. Sen köpte vi skor! Och inga sneakers för en gångsskull. Vi gick hem, inpregnerade och skorna, så nu är mitt golv snorhalt så jag håller på att halka omkull hela tiden för jag glömmer bort det. Jag köpte även en klänning från en frän hemsida, hoppas den är lika fin som jag tror. Städade också heja mig!
Från och med imorgon ska jag jobba 7 dagar i sträck. BLÄ.
 
Meddelandet jag fick när  jag köpte klänningen. Trevligt.

Torsdag.

Jag har som så många andra tjejer börjat läsa Femtio nyanser av honom. Eller börjat och börjat..
Är på sida 425 nu, och jag började läsa igår. Fast i boken, som så många andra tjejer.
Läste någonstans att de kallade boken för tantsnusk, men herregud, det kan jag inte hålla med om. Lite för grov för det tror jag allt.
Nu ska jag läsa vidare, innan jag måste tvinga mig att sova.

Onsdag

Idag var det en väldigt lugn dag på jobbet, hade en avfärgning som skulle ta upp hela eftermiddagen, men såklart dök hon inte upp. Ringde och hon "var sjuk och hade glömt". Såklart. Roligast idag var när jag gick ut för att ta emot en kund och hennes man säger: Titta vilken söt liten flicka!" Haha. Tror nog det var nåt år sen jag passerade "liten flicka-stadiet"
 
Efter jobbet la jag en bottenfärg på Hägg, sen gick vi hem till mig för att kolla på bonde söker fru och dricka julmust! BÄSTA!
 
Dagens andra bästa är att jag fått ett lånekylskåp! Hurra!
Så dagens sämsta får bli att de gjorde kaoz med min lägenhet när de satte in det.
 

Tisdag.

Har haft en skön ledighet. Åkte ju till Mjölby i lördags och hade det bra. Viktor jobbade i söndags till kl 15. Jag vaknade redan klockan 11. Var duktig och städade hans lägenhet, dammsugade, moppade, diskade och hela köret. Handlade monster så att Vikki inte skulle somna när han kom hem. Vi åkte till Norrköping, handlade och sen städade jag här hemma. Kl 19 kom Nils, Hanna och Ullis. Vi spelade bingo. Jag och Hanna fick bingo siffrorna efter varandra. Men inte kom vi fram så att vi fick spela färgfemman för det.
Sen lagade vi Tacos och kollade på Ice age 4. Jäkligt rolig film! Somnade sent, jag vaknade vid 11 och var ganska pigg, men då la vikki armarna om mig så jag somnade om. Vi gick upp vid 13. Gick in i köket som var KAOZ!
Min kyl och frys hade dött under natten så det var vatten i halva köket. Jag ville ge upp. Men vikki var underbar och tog och fixade det hela! Sen gick vi på stan, köpte finaste tältet till Evelyne. På kvällen kollade på film och låg utslagna i soffan.
Idag var vi ute i Ingelsta. När vi väntade på bussen hem blev vi ögonvittne till ett drama. En mus vs massa fåglar. Vi hejade på den lilla musen som sprang för livet. Men sen kom ännu fler fåglar och den lilla musen blev middag. Sorgligt.
 
Jag har fortfarande ingen kyl så jag är bitter över livet och har fått slänga all mat jag hade i det. Blä. Skjut mig. Just nu hatar jag min lägenhet. skitliv.
 
Men jag bokade precis biljetter till Krunegård när han spelar här i Norrköping, så nu känns det bättre!

Lördag

Igår stannade jag, Hägg och Hanna kvar efter jobbet. De skulle färga håren och jag hjälpte till. Och drack vin.
När klockan var 21.30 tröttnade jag dock och gick hem. La mig i sängen och lyssnade på musik. Fick veta att Hanna blev ginger och pratade med Viktor i telefon. Han ville att jag skulle komma hem till honom idag, så nu efter skönaste arbetsdagen ska jag plocka ihop mig lite och sen ta tåget.

Imorgon blir det bingolotto, tacos och onepiece-mys. För första gången ska andra vara med och spela bingo med oss, så jag hoppas verkligen att de inte vinner! Då kommer jag bli bitter. Ledig söndag, måndag & tisdag. Åhå så skönt!
Jag och den kobenta räkan i somras när vi flängde runt på augustifesten.

Onsdag.

6 julklappar är nu inslagna och klara. Måste kolla upp när jag ska åka till Skåne och lämna av dem.
 
Igår tog jag min bok och gick till stationen. Fantastiskt hur fort 50min går när man läser. La mig på Vikkis soffa och läste vidare tills han kom hem. Vi kollade på tv och helt plötsligt var klockan 2. Sov till 12 idag. Sen gick vi till Willys för att handla. Vikki var världens bästa och köpte massa satsumas till mig. Underbart gott. Sen lagade han mat medan jag låg på soffan och kollade Shear Genius. När han stack till jobbet var jag kvar i väntan på kl17. Så jag bäddade ner mig i sängen och läste.
 
Men om en timme så tar jag tåget tillbaka, måste äta upp mina satsumas ju! :)  Sen blir det 17.12 tåget hem imorgon, för att gå på Wella färgkursen.

Nu ska jag se om jag har nån oläst bok i bokhyllan som kan göra min tågresa snabbare ikväll. Ska komma ihåg att ta vantar också, för det har blivit väldigt kallt om kvällarna.
 
 

Ledig

En lugn bra dag på jobbet. Nu är det kväll och jag är ledig onsdag & torsdag. Ska bli väldigt skönt!
Ikväll är tanken att jag ska städa och fixa lite här hemma. Och sen om det blir tid över ska jag börja slå in julklapparna! Haha, något tidigt kanske, men det känns som en bra kväll för det. Lite kallt och ruggigt ute. Problemet är väl att jag inte har några julklappsetiketter, men jag får lösa det på något sätt så att jag inte blandar ihop paketen. Skulle ju vara kul om Morfar fick mina halvsyskons present. Ehehe!
 
På torsdag ska vi på en färgkurs på kvällen också. Ska bli roligt att se vad de har att visa :)
 
Nae, på med mjukiskläder och sätta igång då.

Måndag

Idag har varit en bra dag. Lugn, men ändå att göra. Orkade inte laga mat ikväll, så äter grönsaker med dipp och satsumas. Så gott! Vädret är fint dessa dagar också. Det har varit fint hela helgen. + att jag hade bästa ledigheten. I fredags efter jobbet skulle jag klippa Viktor, men jag ville också bli fin så jag lyckades övertala honom till att färga mitt hår. Och fastän att han aldrig gjort det innan så var han jätteduktig! Och väldigt söt i förklädet ;)
Vi gled runt i lördags, lagade tacos och spelade tvspel. Jag iklädd mina mysigaste byxor och raggsockar.
Sen svira om och sminka sig för fest. Tog en bild och skickade till Hanna för hon hatar att jag tuperar mina lockar :P
Vi gick hem till Nils och hängde på en lugn och sansad förfest. Lilla Dante var med en stund i början, och jag chockerade världen när jag la upp en bild på Facebook när jag höll i honom. Som att detta inte var nog, torkade jag även kräks 3 gånger! Kände mig väldigt duktig och modig!
 
I söndags sov vi till klockan 15. Lagade mat och chillade i soffan. Spelade bingolotto såklart och Vikki fick Bingo! 2 Sverigelotter vann han. Ska lösa ut dem imorgon och hoppas på att vi blir rika.

Panda da panda



 
Det var panda da panda i bilder. Det är kul att stå längst fram på konsert, mindre kul är när benen blir helt sönderslagna mot scenkanten. Idag ser jag helt misshandlad ut.
 

Torsdag

Åkte ju hem till Viktor igår. Han sov när jag kom fram. Lagom till att jag stängde igen dörren så började det ösregna. Öppnade balkongdörren, gosade ner oss i soffan och kollade på tv till regnets smattrande.
 
Sen sov vi. Väcktes okristligt tidigt av att Viktor skulle upp till jobbet. Han tände taklampan så att det brann i mina ögon. Hatar det! Drömde konstiga drömmar. Vaknade flertalet timmar senare och var öm i kroppen. Förmodligen från kånkandet av den tynga hyllan. Låg i soffan, läste, kollade tv och gick och köpte monster åt oss. Sen kom viktor hem, vi vilade lite sen gick vi och åt. Hem igen och bädda ner oss under täcket i soffan. Somnade såklart. Himla bra dag.
Nu är jag iaf hemma. Skrämmer upp Vikki om att han ska färga mitt hår imorgon. heh!
Ska klippa honom iaf, och sen är det ju ledig helg!! och Panda da panda på trappan!

onsdag

Idag fick jag flexa musklerna på jobbet när postmannen kom för att leverera en gigantisk hylla.
Den vi hade var sönder  och skulle skickas tillbaka. Jäkla tungt.
Annars var det en fullbokad dag. Och nästan alla damklippningar var likadan frisyr.

Råkade sticka in stråna från en borste under nageln så att det började blöda. Har en väldigt öm tumme nu.
Men imorgon är jag ledig! det ska jag fira genom att ta tåget iväg från stan. Skönt!
 
 

Tisdag.

Igår var jag fett opepp. Satt och nördade super mario hela kvällen och dog ungefär 567325 gånger.

Idag är jag mer pepp, fastän att jag legat på knä inne på kundtoaletten och skurat golvet med en disksvamp, såklart sjungande på Askungelåten.

Köpte ett rosa bandet-band idag också. Heja min karma!

RSS 2.0