Söndag.

Idag är jag jätteglad.
Har 100 saker att göra, men kollar på kändishoppet?
Hade en riktigt bra dag på jobbet men jag missade tåget hem och fick sitta i solen en timme och vänta.
Gör inte så mycket.
Imorgon börjar V35. Bästa!
 
Lite instagram bilder från senaste tiden.

Torsdag

I Lördags var vi i Norrköping på East backyard festival och såg Kristian Anttila. (som vi även visade vägen dit för) Jag och Albin fick inte låten Smutser tillägnade oss, och sen efter kom åskregnet och dränkte oss.
Söndagen sov jag bort.
 
I tisdags var det afer work med Flisan och Ullis. Vi drack cider, åt och så tyckte de att min nya regn-parfym luktade fantastiskt. Och igår var jag ledig och sov länge. Sen åkte jag och Vikki på marknad. Köpte Körsbär, Kiwis och naturgodis. På kvällen lagade jag Rabarberpaj, för första gången och lyckad blev den.
 
Idag skulle jag rensa min garderob, men har istället sytt 3 nya tishor. Och sen rensat och handlat. Nu ska jag vila och sen laga mat.
 
 

Torsdag

Dagarna går och nu är det Augusti.
Det är mycket att göra på jobbet varje dag och jag är trött.
Har varit på vårdcentralen ett par vändor. Hade högt blodtryck, vilket förklarade varför jag mått dåligt. Nu har det iaf gått tillbaka igen till normalt, vilket är väldigt skönt.
 
Igårfick jag håret färgat så att det är såndär fin lilaröd färg igen. Denna veckan har jag ledig helg, underbart.
Vi ska nog se Kristian Anttila när han spelar i Norrköping då, och så får vi se om det blir fest. Verkar dåligt med det dock.
 
Nu sitter jag och bråkar med min symaskin som inte alls vill sy idag. Dumma.
 
 
Har även hunit med att vara på bio, och få hem en ny fin sax. Den ska testas imorgon! Dags att bråka vidare med symaskinen. Passar denna dag.
 
... Och jag vann bråket! Såklart.

RSS 2.0