Söndag

Nu har jag överlevt att pendla i en vecka. Och det känns faktiskt inte så jobbigt. Spenderar tiden med att kolla på New Girl. Igår kom jag hem sent, gick på after work med Lina och Chrille. Till Broadway minsann. Men nu orkar jag ju vara vaken mer än 2h efter jag kommer hem..
 
Ikväll har jag städat iordning lägenheten så att det ska va fint när Vikki kommer hem. Jag har också köpt parfymer. Med popcorn doft bland annat. Låter ju helt fantastiskt!

Onsdag.

Jag lever.
Flytten gick förvånandsvärt smidigt. Och nästan allt packades upp samma dag.
Har en låda kvar, men jag har inte hittat nån plats åt min symaskin än, så det får va.

Att pendla går ganska bra. Kommer hem kl 20, och när klockan är 22 är jag så trött att ögonlocken väger ett ton. Men idag är jag ledig, och på tal om symaskin ska jag nog sy nu. Och dricka te. Det regnar ju ändå ute, och Viktor är inte hemma. Ska bara komma på vad jag ska sy.
Batman.

Torsdag

Idag kändes dagen på jobbet lång. Anledningen var lunch redan 12.30, och att jag jobba över 30min.

Hemma har jag sen tvättat och packat. Är nästan helt klar ;)
Ikväll är sista kvällen ensam i lägenheten, och ensam över huvudtaget.
Imorgon kommer Kungen hit, han ska klippas och vi ska ut och äta. Har köpt lite öl/cider att kalasa på också. Och på lördags är det dags som i flyttdags. Tror morgondagen blir en bra arbetsdag också, 3 färgbehandlingar!
 

Tisdag.

Hej!
Jag har varit hemma ett dygn i skåne. Vi hade lite kalas och det var full fart hela dagen. Fick träffa underbart söta valpen Charisa. Sötaste!
Åkte tillbaka till Peking och mötte Vikki. Jag tvingade upp honom på vinden för att byta taklampa där så att jag skulle våga gå dit.
Igår jobbade jag, och sen fixade jag viktors hår. Det resulterade i 10h på salongen.
Idag ställde jag alarmet på 07.45. Vi klädde på oss och somnade om, 08.30 ringde det på dörren, då kom Erikshjälpen för att hämta saker som jag ville skänka. De var väldigt effektiva och plockade med sig allt. även vindsförrådet tömdes.
 
Nu ska jag ta tag i att fortsätta packningen, inte många dagar kvar till flytten nu.
 

Fredag

Det regnar ute, och det gör mig glad. Det betyder ju att det är för varmt för att det ska snöa!
Synd bara att grannen spelar så hög musik att jag inte hör smattret mot fönsterna.
 
Imorgon ska jag jobba och sen blir det skåneland <3
 

Onsdag

Efter att ha sovit dåligt hela natten pga av feber gick jag imorse till vårdcentralen för att plocka bort en leverfläck. Blev inkallad i rummet och fick lägga mig på en brits. Får tandläkarbedövning i ryggen (eeeh?) och frågar hur han kommer plocka bort den. (Denna han är dessutom en läkare jag inte gillar)
Då säger han att han ska klippa bort den. KLIPPA?!?! Jag fick lite panik och sprattlade lite där jag låg.
Men hux flux hade han klippt bort den, och höll upp den i luften så att jag fick se. (USCH!)
Han frågade mig hela tiden om jag var vaken, mitt lilla panikanfall gjorde nog honom rädd att jag var en svimmare. Men ikke!
 
Sen gick jag hem och la mig och sov bort halva dagen. På kvällen ringde jag mamma för att hon skulle va stöd när jag skulle ta bort plåstret som bara skulle sitta nån timme. Det gjorde asont och började rinna blod.
Inte så himla lätt att sätta plåster på sin egna rygg kan jag berätta.
Nu ska jag sova och hoppas på att vakna frisk så att jag kan jobba imorgon.

Måndag.

Idag har jag varit ledig, men har haft fullt upp.
Började med att gå till jobbet för att få håret färgat.
Sen bjöd jag Jessica på en smoothie för att hon var så snäll och hjälpte mig. Vi gick ett varv på stan innan det var dags för mig att gå hem och ta tag i tvättstugan. Tvättade soffans klädsel och massa annat som tog 100år att torka. Sen packade jag massor. Nu känns det som att det börjar ordna upp sig. Ytterligare en sopsäck full att slänga! Mycket sånt som är kvar nu är ju sånt som jag behöver. Porslin, kläder och sånt.

Sen kom min fina prins hit. Vi handlade, lagade tacos och hade det bra.
Nu har jag klätt på soffan och bäddat rent i sängen. Imorgon måste jag upp tidigt för att vara på en Matrix genomgång, och på onsdag måste jag upp tidigt för att opereras. (Ta bort en leverfläck, men låter coolare att säga att man ska opereras) Bara att vänja sig vid att gå upp tidigt, för snart blir det min vardag!
 
Välkommen till kaoset jag just nu lever i.

Lördag

Tömde nyss kameran och hittade lite bilder.

En kväll klädde jag mig i en gammal vintagetrasa, vi gick hem till prinsen på förfest och sprätte sen loss på Trappan. Det såg lite ut såhär:
Det var en helt härlig kväll. Jag spelade rundpingis och blev 3a bland annat!
 
Även i helgen var kameran med, och då såg vi ut såhär:


En riktigt härlig kväll. Jag var vild och galen med afro, egensydd t-shirt och party rock brillor.
 
Nä. Nu ska jag passa på att sova när grannen för en gångskull inte har fest!

Torsdag

Det är så soliga dagar och ljusa kvällar nu. Man blir pigg fastän att det är lite kallt och man ser lite snöhögar här och var.

Igår bekämpade dock jag och Hägg vintern genom att köpa med oss sallad och luncha i solen. Lite kallt när det var moln men annars härligt! Prins Nils kom helt plötsligt på promenad förbi med Linnea, så de slog sig ner en stund.
 
Idag var det en bra dag på jobbet. Jag hade en ny sax som är finast, nya clips, nytt hölster och så fick vi nya arbetsvagnar! Glädje!
 
 Ikväll har jag lagat mat, kollat på tonårsbossen (och hatat hur korkade snorungar är) och fortsatt packa och rensa. Det är så underbart skönt att slänga saker!
 

RSS 2.0