Tisdag.

I lördags fick Viktor sin födelsedagspresent i förskott.. En resa till Paris. Och idag kom vi hem igen.
 
Vi bodde på ett fint hotell och tillbringade dagarna med att vandra runt på de mysiga gatorna. Paris är en väldigt fin stad. Vi såg Eiffeltornet, men åkte inte upp i det, vi nöjde oss med att pussas under. Vi såg Nottre Dame och Louvre, och gick flera mil. På lördagkvällen tog vi tunnelbanan några stationer bort, hamnade på Hard Rock Cafe och sen på en irlänsk pub som var helt underbar. Den var ju dock inte vidare irlänsk..

Vi shoppade också lite, och åkte ut till området vid Moulin Rouge. Och gick, och gick och gick. Tills fötterna höll på att ramla av. Badade badkar med massa skum, hittade underbara second hand affärer och jag blev tvingad att dricka öl, då fransmän är så dåliga på engelska.
 
Men det var helt underbart, mysigt och precis vad vi behövde.

Att jag sen upptäckte att jag vunnit 2000kr på lotto också, gör ju inte precis saken bättre.

Det går bra nu!
 
 

Fredag

Äntligen är det fredagkväll, och äntligen har jag ledig helg! Det betyder att det är 5 veckor sen jag flyttade.
Det har varit massor att göra på jobbet nu, + att jag stannat kvar efter 2 kvällar för att få mitt hår fixat. Då kom jag hem kl 22.
 
Jag har skaffat ny mobil också. En Samsung S3. Den är så fin.
 
Har cirka tusen saker att styra med nu, men jag hamnade i soffan med ett glas vin. Ska försöka ta tag i att städa så att lägenheten är fin när Vikki kommer hem sent i natt.
 
Sen imorgon är det dags! <34
 
Mitt nyfixade, utborstade fluff

Onsdag.

Mina fina vinglas jag köpt, och Evelynes nya fina hem.
 
Idag är jag sjuk. Känner mig helt slut, så jag ska bädda ner mig i sängen och fortsätta kolla på tv.

Tisdag.

I söndags tog jag tåget hem till Skåne. Vi grillade, jag hjälpte mamma att gå med hundar, spelade fotboll och läste godnattsaga för pojkarna. Haha, något jag aldrig trodde att jag skulle göra!

I måndags ringde mitt alarm kl 05.30, jag studsade upp ur sängen, startade kaffekokaren, gick med hundar och mockade hela stallet själv. Jag och mamma-lilla skulle nämligen på utflykt till Ullared.
Vi tillbringade några timmar där, och jag lyckades köpa en hel drös med bra saker. Bäst var de fina vinglasen.
När  vi kom hem så såg vi att en häst fölat, så då fick jag iaf se en nyfödd bäbis. Himla fint litet stoföl.
 
Idag tog jag lite sovmorgon, sen kom mormor och morfar på besök. Hjälpte till lite med att vattna hästarna och sånt sen åkte jag och kungen till Hlm för att luncha.
Nu är jag hemma och har packat upp lite saker. Ska ta en dusch och sen bädda ner mig i soffan och vänta på att Viktor ska komma hem.
Lilla bäbisen!

Söndag.

 
Jag har fått mina parfymer, som luktar precis vad de ska.
Jag har köpt ett citronträd som har börjat blomma.
 
Igår kollade vi på The Hobbit, som fick mig att vilja läsa boken igen. Nu dricker vi kaffe, och jag är ledig i 3 dagar <3

RSS 2.0